Autoeksotika.lv

Interesanti jaunumi auto pasaulē

    Aston Martin, Tesla, Porsche - vislabāk meklēt dalder.lv

    Sadaļa: LV / Auto zinas Datums: 17-12-2021, 15:31

    Eksotisko auto cienītājiem iesakām inovatīvo tirgus platformu dalder.lv, kas ir pirmais sludinājumu portāls Latvijā, kurā par autopārdevējiem iespējams atstāt un lasīt atsauksmes. Vienuviet iespējams iepazīties gan ar individuālajiem tirgotājiem, gan dīleriem - katram portāla lietotājam izveidota sava mini mājaslapa, kas organiski iekļaujas gan kopējā sludinājuma saturā, gan dalder.lv mājaslapā. Pārskatīt tādu brendu kā Aston Martin, Tesla un Porsche piedāvājumus vēl nekad sludinājumu portālā nav bijis tik droši - atsauksmes ir nozīmīga uzticības mēraukla. Tāpat arī katram pircējam ir savs profils, kurā nodrošinātas tādas pat iespējas kā biznesa profila īpašniekam. Turklāt vienlaikus tas pats profils var kalpot gan kā pircēja, gan pārdevēja mājaslapa. Tas nozīmē, ka atsauksmes varam lasīt gan par to, kāds pārdevējs, gan pircējs ir konkrētais lietotājs. Līdz ar to dalder.lv iegūst abas darījumā iesaistītās puses. Tas ir inovatīvs portāls, ko jau sen bijām pelnījuši, lai paaugstinātu sludinājumu portālu kvalitātes un drošības standartus.

    Ja esi savas sapņu automašīnas meklējumos vai vēlies pārdot esošo, iesakām izvēlēties dalder.lv. Vairāk par eksotisko trijotni - Aston Martin, Tesla, Porsche - un dalder.lv bonusiem lasi turpinājumā!

    Aston Martin

    Katram auto zīmolam piemīt kāda īpašība, kas to padara īpašu. Aston Martin luksusa brendam tādu ir daudz. Viena no vērā ņemamām vērtībām ir ražotāja nemainīgais sauklis “Jauda, skaistums un dvēsele”, kas saglabājies kopš zīmola pirmajām dienām - un spēja laika gaitā turēties pie sākotnēji nospraustās idejas ir jo sevišķi cienījama, jo lielai daļai zīmolu tas nav izdevies. Aston Martin ir britu auto ražotājs, un šīs automašīnas kļuvušas par Apvienotās Karalistes ikonu. Liela daļa tās uzskata arī par mākslas darbiem, un atzinību tās izpelnījušās visā pasaulē.

    AMG kompānija būvē Aston Martin dzinējus - un tas ir roku darbs. Fabriku lentu laikmetā ekskluzīvais brends pārstāv stabilas un pārbaudītas vērtības. Iespējams, tas ir viens no iemesliem, kāpēc to sauc par mākslu.

    Turklāt ir vairāki iemesli, kāpēc savās filmās Džeimss Bonds pārvietojas tieši ar Aston Martin automobiļiem. Automobilis atspoguļo gan rakstura sarežģītību, gan eleganci. Nenoliedzami, Aston Martin ražo vienas no pašām pievilcīgākajām automašīnām, kādas vien pasaule redzējusi.

    Ar Aston Martin brauc divi no aktieriem, kas savulaik spēlējuši Džeimsa Bonda lomu, tāpat arī tādas NBA līgas zvaigznes kā Maikls Džordans par savu automašīnu izvēlējies tieši Aston Martin. Slavenību sarakstam varam pievienot arī Guns N Roses ģitāristu Slešu un aktieri Krisu Takeru.

    Porsche

    Salīdzinājumā ar tādiem itāļu luksusa sporta automašīnu ražošanas līdzgaitniekiem kā Ferrari vai Lamborghini, Porsche vienmēr bijis izsmalcinātāks un praktiskāks auto zīmols. Viena no īpašībām, kas Porsche automašīnas padara tik īpašas, ir jaudas un greznības apvienojums. Turklāt šī zīmola auto salons ir paraugs jebkuram luksusa automobiļu ražotājam: izmantoti tikai augstākās kvalitātes materiāli, tāpēc tiem tik patīkami pieskarties.

    1948. gadā uz ceļa tika reģistrēts pirmais Porsche - Porsche 356. Šis pats modelis iezīmēja nākotnes sporta auto nākotni un kļuva jo īpaši veiksmīgs. Savukārt, pēc tā sekoja modeļa 911 ražošana, kas, savukārt, kļuva par etalonu visām sporta automašīnām - turklāt šis standards savu nozīmi saglabā arī šodien. Porsche izvēlējās netradicionālu dzinēja novietojumu - aizmugurējā daļā.

    Motosporta pasaulē tieši Porsche autovadītāji plūkuši uzvaras laurus, un šī automašīna pierādījusi savu uzticību un attaisnojusi uz sevi liktās cerības sacīkšu trasē. Nozīmīga loma Porsche vienmēr bijusi arī individuālai attieksmei, 1978. gadā kompānijā sāka darboties atsevišķa nodaļa, kas veltīta tieši specializētiem pasūtījumiem.

    Tesla

    Tesla starp pārējiem autoražotājiem atsķiras ne vien ar to, kādas kvalitātes šim zīmolam piemīt, bet arī ar to, kas Teslas automašīnām nav. Tieši tas šim luksusa auto ražotājam ļāvis izcelties uz citu fona un padarījis to unikālu. Atšķirībā no pārējiem auto ražotājiem, kas pāriet uz elektriskiem automobiļiem spiesti Zaļā kursa nosprausto CO2 emisiju samazināšanas mērķu vārdā, Tesla jau no pašiem dibināšanas sākumiem paudusi pārliecību, ka auto kvalitāte un ilgtspējība ir savienojamas īpašības.

    Teslas automašīnām nav benzīna uzpildes tvertnes, tā vietā ir baterijas. Un tas vien šo auto ražotāju atšķir no lielākās daļas automašīnu, kas pārvietojas pa pasaules ceļiem šodien. Arī Teslas panelis ievērojami atšķiras no citiem brendiem - skārienjūtīgais ekrāns piedāvā virkni funkciju.

    Tesla tika dibināta 2003. gadā, tā ir amerikāņu kompānija, kas kā galveno savas misijas mērķi definējusi pasaules ātrāku pāreju uz videi draudzīgu enerģiju. Savu vīziju Tesla apraksta sekojoši: ”Visneatvairāmāko auto ražošana, kas vedīs pretim pasaules pārejai uz elektriskajām automašīnām”.

    Turklāt Tesla lepojas arī ar prestižo labākā darba devēja titulu, Forbes tā iekļauta pasaules labāko darba devēju sarakstā. 2020. gadā Tesla kļuva par pasaules vērtīgāko automobiļu ražošanas kompāniju pasaulē, turkāt tā īpaši izceļas ar ieguldījumiem inovācijās, līdz ar to konkurentus atstājot tālu aiz muguras.

    Elektrifikācija auto nozarē

    Kad Tesla 2003. gadā sāka ražot elektriskās mašīnas, zīmolam nebija konkurentu. Līdz ar to, domājot par elektriskajām automašīnām, pirmais zīmols, kas automātiski nāca prātā, bija tieši Tesla. Tādējādi Tesla pārņēma elektrisko auto tirgus monopolu. Un tomēr Teslas mērķis ir piepildījies, jo pasaule atrodas jaunas revolūcijas priekšā - pārejot uz dabai draudzīgas enerģijas izmantošanu. Tas gan nenozīmē, ka Tesla no skatuves nozūd, tieši pretēji - arvien palielinās interese un pieprasījums pēc Tesla ražotajām automašīnām.

    Arī Aston Martin 2025. gadā izlaidīs savu pirmo elektrisko sporta automašīnu Tāpat arī nākotnē paredzēts, ka tradicionālajam Aston Martin sporta auto segmentam jābūt pilnībā elektriskam. Turklāt, tā kā Lielbritānijā sākot no 2030. gada būs aizliegta ar benzīnu darbināmu auto ražošana, Aston Martin savā dzimtenē vairs nebūs iespējas tirgot benzīnniekus, līdz ar to auto elektrifikācija ir neizbēgama.

    Savukārt, paredzēts, ka Porsche ap 2030. gadu vismaz 80% auto būs pilnībā vai daļēji elektriski. Nākotnes Porsche apvienos gan zīmola vēsturi, gan vienlaikus nodrošinās nepieciešamos ilgtspējības standartus. Leģendārais zīmols solījis, ka arī elektriskie auto modeļi turpinās nest kvalitātes zīmi, jo “izcila kvalitāte ir ir Porsche sinonīms”.

    Kā palīdzēs dalder.lv?

    Tāpat kā auto pasaulē norisinās pārmaiņas, elektriskajam motoram nomainot iekšdedzes dzinēju, tāpat arī sludinājumu portālu dizainā un funkciju klāstā parādījušās inovācijas. Latvijā to iemieso jaunākās paaudzes tirgus platforma dalder.lv, kas, kā jau tika minēts raksta sākumā, nodrošina daudzpusīgākas iespējas gan tirgotājiem, gan pircējiem.

    Ne vien portāla veidotāji solījuši, ka dalder.lv sludinājumus ievietot bez maksas varēs vienmēr, bet arī izveidota daudz advancētāka portāla koncepcija. Dalder.lv katram lietotājam tiek izveidota sava mini mājaslapa, kuras viena no sadaļām ir arī atsauksmju sekcija. Par papildus maksu portālā piedāvāti tikai sarežgītāki pārdošanas veicināšanas kanāli, piemēram, dāvanas, kuponi un akcijas. Un tomēr arī šie rīki veido vien 10% ierasto izdevumu par līdzvērtīgu funkciju izmantošanu citos kanālos. Popularitāti ieguvuši izbraucieni ar ekskluzīviem automobiļiem dāvanas formātā - ja ne katru dienu, tad vismaz savā dzimšanas dienā izmēģināt, ko nozīmē vadīt Aston Martin, Tesla vai Porsche!

    Vienlaikus vienā platformā beidzot iespējams atrast daudzpusīgus pārdošanas veicināšanas mehānismus. Tāpat arī dalder.lv ir sava Facebook grupa - Dalder.lv Auto - Moto, kurai jau ir vairāk kā 100 000 dalībnieku. Tāpat dalder.lv izveidots savs Instagram profils - sekotāji regulāri saņem informāciju par portāla jaunumiem un īpašiem piedāvājumiem.

    Vai tas būtu Aston Martin, Tesla vai Porsche - dalder.lv inovatīvā sludinājumu platforma ir vislabākā vietne, kur meklēt savu iecerēto eksotisko un eleganto luksusa automašīnu. Turklāt, ja nevēlies palaist garām izdevīgu piedāvājumu, iesakām izveidot filtrus - tiklīdz parādīsies jauns sludinājums, kas atbilst atzīmētajiem kritērijiem, tiks nosūtīts paziņojums gan portālā, gan 24 h laikā arī uz e-pastu.

    Uzskatām, ka katram, kurš darbojas autonozarē - pircēja vai pārdevēja lomā - noteikti jākļūst par dalder.lv lietotāju. Ar katru jaunu lietotāju tuvojamies bezmaksas sludinājumu un daudz drošāku sludinājumu portālu nākotnei. Ja esi par, pievienojies!

    http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

    Presto autoskolas eksotiskās apmācības - tiesības 3 mēnešos

    Palikt savā komforta zonā vienmēr liekas drošāk - un vai gan tieši tāpēc tik bieži mēs neizvairāmies darīt ko tādu, kas liekas pārāk sarežģīts?...

    ASTON MARTIN RAPID WILL DISAPPEAR BEFORE IT REACHES THE MARKET

    Aston Martin Rapid pazudīs līdz tam, kad viņš parādīsies. Angļu автоконцерн atsakās no tā, ka vajadzēja kļūt par viņa pirmo электромобилем, kuru viņš ieviesa aprīlī 2019. gada auto izstādē Šanhajā....

    UNIKĀLO ARKTIKAS VISURGĀJĒJS BURLAK IESNIEGTS LATVIJĀ

    Ķīpsalā notiks izstāde "Auto eiropa 2020", kur kopā ar jauniem auto un cienīgi tūninga projektu, tiks izstādīti arī sacīkšu automobiļus un speciālā tehnika....

    PASAULĒ PIRMAIS PORSCHE TIEK PĀRDOTA PAR 18 MILJONIEM EIRO

    Vienīgais izdzīvojušais, piemēram, ir pirmais Porsche pasaulē safasēti izsolē, ja paredzams, ka tas tiks pārdots par apmēram 18 miljoniem eiro. Type 64 tika uzcelta в1939 gadā, kas ir viens no trīs gadījumus, kad-vai nu...

    VISVAIRĀK IESPAIDĪGS AUDI ŠODIEN: E-TRON GT!

    Porsche Taycan un Tesla Model ieguvuši savu popularitāti. Viņi ir attālināti sit par pārākumu šajā segmentā, ir luksusa elektromobiļu sportisko raksturu. Tikmēr, Audi mierīgi strādā, ka var būt ļoti iespaidīgu modeli šodien: Audi...

    Добавить отзыв
    Старайтесь излагать свои мысли грамотно и лаконично

    Введите код:
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив


Par vietni

Pārbaudes braucieni un atsauksmes, foršu automašīnu fotogalerijas, kā arī daudzas citas interesantas ziņas. Auto un sabiedrība, automašīnu tirgus, jaunas automašīnas un superautomašīnas. Tehnoloģija automobiļu rūpniecībā un vairāk.

RSS vietnes karte
Statistika

Яндекс.Метрика


«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
BestnewsLV-Group. Powered by DataLife Engine © 2019